Wie ben ik?

Mijn naam is Jenneke Toet en ik ben 28 jaar. Samen met mijn vriend en dochter woon ik in de Bollenstreek in Lisse.

jenneke

Vanaf jongs af aan ben ik erg gesteld op baby's en kinderen. Ik merkte al snel dat er vaak een speciale band ontstaat tussen een kindje en mij.

In 2007 ben ik begonnen met de opleiding HBO-Verpleegkunde om uiteindelijk kinderverpleegkundige te kunnen worden. In 2011 heb ik mijn opleiding met succes afgerond en ben ik direct verder gegaan met de opleiding tot kinderverpleegkundige.

Sinds oktober 2011 ben ik werkzaam in het Juliana Kinderziekenhuis en sinds oktober 2012 als gediplomeerd kinderverpleegkundige.

Ik werk op de afdeling interne geneeskunde voor kinderen tussen de 0 – 17 jaar. Ik werk daar met veel plezier en geniet elke keer weer van kleine maar mooie, pure reacties die je van een kind terug krijgt.

Tijdens mijn werk merkte ik dat ik graag extra zorg zou willen bieden aan een baby, wat meer aandacht en liefde naast de medische zorg. Ik kwam toen al snel uit bij de opleiding tot Docent Babymassage.

Ik heb de opleiding met veel plezier en enthousiasme gevolgd aan de Massage Academie in Apeldoorn en ik heb deze in oktober 2013 met succes afgerond. In November 2013 heb ik mijn licentie voor het geven van babymassages behaald.

Mei 2014 heb ik de cursus Aromatherapie gevolgd aan de Massage Academie in Apeldoorn. Dit is een mooie aanvulling op de cursus babymassage. 

Ik vind het erg fijn om mijn kennis te mogen delen zodat er een speciaal moment ontstaat tussen ouder en kind die hier beide enorm van zullen genieten!

Lieve allemaal,

Beebies Wellness zal voor onbepaalde tijd stoppen met alle cursussen babymassage.
Ik wil graag volop genieten van mijn eigen gezin op dit moment.

Als er weer meer ruimte is, zal ik me zeker weer met veel enthousiasme storten op de cursussen babymassage. Het is en blijft een mooie en goede manier om je baby te verwennen en te helpen!

Veel liefs Jenneke

 

Logo licentie Baby